Glas Javnosti

OBRT! POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U PRIBOJU U BEKSTVU 24 SATA: Policija u intenzivnoj potrazi

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policajac Igor A. (28), osumnjičen za ubistvo mladića Ervina Ć. (35) u kafiću u Priboju nalazi se u bekstvu 24 časa, a policija "češlja" ovo mesto jer imaju saznanja da se njihov kolega krije na ovoj teritoriji.

Policija je privela trojicu mladića za koje se sumnja da su pomagali u zločinu, a kako se sumnja Igor je usmrtio Ervina metalnim bokserom.

Obdukcija ubijenog danas će biti gotova.


Sahrana Ervinu Ć. biće održana u utorak 23. maja 2023.

Iza ubijenog Ervina ostale su dve sestre, sestričine, stričevi, ujaci, tetke i ostala rodbina. Oba roditelja su ranije preminula.


Ubijeni Ervin Ć.

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.

- Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: „Ubio ga je, ubio ga je“. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt - kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Kako su naveli očevici, tragično nastradali Ervin provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara i to sa metalnim boksom. U trenutku kada se Ervin okrenuo i hteo da se udalji od Igora, policajac je tada nasrnuo na njega. Od udaraca zadobijenih Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži.


– Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao Ervinu, počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića – isprčao je za Rinu jedan od očevidaca.

Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo.

Kako se saznaje, Igor A. je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti.

Lokal ima sigurnosne kamere koje će pomoći u rešavanju ovog slučaja.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR