Glas Javnosti

Čin satanističke sekte!? OBRENOVČANI U STRAHU nakon stravičnog snimka koji kruži internetom

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na društvenim mrežama juče je osvanuo snimak iz Obrenovca na kom se vidi obešen pas, ljudi se pitaju da li je ovo iživljavanje možda čin neke sekte.

Životinja je obešena kanapom za ogradu u blizini stambenih zgrada.

Svi koji su pogledali snimak pitaju se da li je životinja na ovaj način ubijena ili je obešena nakon smrti.

Neki od korisnika društvene mreže dovode u vezu iživljavanje nad jadnom životinjom sa delovanjem sekte i njenim ritualima.

 

Strašno, jezivo, žalosno, tužno, jadno, šta je jadno ovo kuče doživelo od monstruma, ’Čist satanizam! Sve češće ćemo ih sretati...’, ređali su komentari ispod objavljenog snimka.

Ovo nije prvi put da se neko iživljava nad psima u Obrenovcu.

Potsećamo da je 2018. godine, na društvenim mrežama kružio snimak na kom se videlo kako mladić ubada psa velikim nožem izgovarajući : ’kefo zote’.

Odmah nakon što se pojavio ovaj snimak, pronela se vest da se radi o istoimenoj sekti koja deluje i u Obrenovcu, kao i da oko obrenovačkih škola postoji nekoliko grafita koje su ostavili pripadnici ove sekte.

Ubrzo nakon što se ova vest proširila, mladić M. Đ., koji je tada imao 21 godinu, uhapšen je, kao i njegova devojka koja se sve vreme snimala ovaj gnusan čin.

- Obred sektaša izgleda ovako: zakolju životinju da bi pili njenu krv ili je pospu po ’crnom kolaču’, a onda izgovaraju ’Oče naš’ naopačke. Snimak je više nego užasan, u pitanju je tipični primer satanizma i bojim se da ćemo u budućnosti tek imati takvih slučajeva. Opijati su sastavni deo ovakvih rituala, tako da su ih počinioci sigurno konzumirali. Sve je više samostalaca koji gledaju sektaške rituale putem društvenih mreža. Oni sada menjaju oblike i nisu poznati javnosti, ne moraju da budu deo neke veće i poznatije sektaške organizacije- rekao je pre dve godine Dimmitrije Pastuović, osnivač Udruženja za zaštitu od sekti.

 

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR