Glas Javnosti

OBRAČUN U RESNIKU: Kobrin dečko zbog droge upucan u zadnjicu!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Beograđanin Nemanja S. (30) teško je ranjen sinoć u Resniku kada ga je nepoznati mladić izrešetao po leđima, nogama i zadnjici! Sumnja se da je reč o osveti jer je Nemanja umešan u sukob oko narkotika

Nemanja S. je odranije poznat policiji, a upucan je ispred kuće u kojoj živi sa devojkom Jelenom Milovanović, zvanom Kobra, koja je navodno bila učesnica popularnog rijalitija Maldivi!

Naš sagovornik otkriva da nije reč o opomeni, već da je napadač pucao u Nemanju s namerom da ga ubije.

- Prve informacije iz istrage ukazuju da je u njega pucano iz osvete. Postoje indicije da je Nemanja bio povezan sa pokušajem ubistva jednog mladića početkom novembra u naselju Veljko Vlahović. Taj mladić je izrešetan sa deset metaka ispred zgrade u kojoj živi, ali je pukom srećom preživeo - kaže naš izvor.

Devojka ranjenog Nemanje je ranije učestvovala u jednom rijalitiju, a njene komšije kažu da su ispred njene kuće često parkirani skupi automobili.


- U noći između srede i četvrtka smo čuli sedam-osam hitaca, a kasnije smo saznali da je mladić pogođen sa četiri metka. Ne poznajem tog mladića, ali sam ga video nekoliko puta u prolazu kad je dolazio kod moje komšinice - rekao nam je Kobrin komšija.


Nemanja je dobro poznat policiji i bio je deset godina u zatvoru zbog pokušaja ubistva. Iz zatvora je izašao početkom 2021., ali je ponovo upao u nevolju.

Navodno je u julu 2021. godine pretukao devojku u Grčkoj, a njena sestra je tada pozvala našu policiju i prijavila da Nemanja u dvorištu njihove porodične kuće u Resniku krije oružje.
 Policija je tada pretražila dvorište Nemanjine devojke i pronašla zakopana tri pištolja i 300 metaka. Međutim, ona je u policiji rekla da to oružje pripada njoj. Tada je policija protiv oboje podnela krivične prijave. 

Policija traga za automobilom BMW kojim je napadač pobegao posle pucnjave. Informacije do kojih je policija došla govore da je osumnjičeni imao pomagača, koji ga je čekao u tom automobilu i da su posle napada zajedno pobegli.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR