Glas Javnosti

OBJAVLJEN SNIMAK PREBIJANJA GAGE ANTONIJEVIĆA: Bjelogrlić iznenada prišao i NEKOLIKO PUTA ga PESNICOM UDARIO U GLAVU! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nemile scene na Niškom festivalu, i to proslavljenog reditelja Dragana Bjelogrlića, koji je nenadano prišao drugom reditelju Gagi Antonijeviću i nekoliko puta ga snažno udario pesnicom u glavu.

Na snimku se vidi kako obojica reditelja sede za različitim stolovima bez ikakvog dodira, a onda Bjelogrlić ustaje, i prilazi Antonijeviću, nenadano ga udara pesnicom u glavu, a onda nastavlja svoj pir.

Okupljeni pokušavaju da ih razdvoje a i sam Antonijević pokušava da se odbrani ali ne uspeva te ga Bjelogrlić još četiri puta udara iz sve snage u glavu.

Tada uspevaju da ih razdvoje i snimak i nasilje se tu završava.

Kako mediji navode Bjelogrlić je u niškoj policiji, gde čeka da da izjavu.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

- Divljački me je napao. To je napad drogiranog i pijanog čoveka. Mučki me je pretukao zbog toga sto je smatrao da Daru iz Jasenovca ne treba snimiti i što sam otkrio njegovu korupcionašku aferu - rekao je Antonijević, a prenose beogradski mediji.

- Bjelogrić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni video dok je počeo da me udara. Sedeo je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem - dodao je reditelj.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR