Glas Javnosti

Obdukcija potvrdila da je napadač sa Cetinja pogođen sa pet metaka

Hronika
Autor: Glas javnosti/rts

Obdukcioni nalaz tela Vuka Borilovića, koji je ubio 10 osoba na Cetinju, potvrdio je da je napadač zadobio povrede na telu od pet ispaljenih projektila. Da li je stradao od metka policije ili sugrađanina, još nije utvrđeno.

Tužiteljki je u petak, sedam dana nakon tragedije na Cetinju, dostavljen obdukcioni nalaz tela napadača Vuka Borilovića (34), koji je ubio 10 osoba, javljaju Vijesti.

Taj nalaz je, kako se navodi, potvrdio nezvanične informacije - Borilović je zadobio povrede na telu od pet ispaljenih projektila. Od čijeg metka je stradao - policajca ili sugrađanina N. K. utvrdiće istraga koja je u toku.

To proizilazi iz odgovora Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, iz kog su za Vijesti objasnili da im još nisu dostavljeni obdukcioni nalazi tela deset Borilovićevih žrtava.

Nisu dostavljeni ni nalazi drugih veštačenja.

"Tako da će se tek nakon dostavljanja svih nalaza veštačenja i objedinjavanja svih dokaza moći doneti odluka u predmetu", odgovorila je portparolka tužilaštva, viša državna tužiteljka Lepa Medenica.

U ovom predmetu, u svojstvu građanina, saslušano je više osoba, a među njima i Cetinjanin Nenad Nena Kaluđerović  za kojeg se sumnja da je ispalio metak od kojeg je napadač Borilović umro.

N. K. je tužiteljki Andrijani Nastić ispričao svoje viđenje događaja u naselju Medovina.

Tokom kravave drame u kojoj je ubio i dvoje maloletne dece, Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u svoje podstanare, komšije, ekipu Hitne pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR