Glas Javnosti

OBDUKCIJA POKAZALA KAKO JE UMRO DEČAK IZ NIŠA! Imao je OPEKOTINE svuda osim na stopalima i dlanovima

Hronika
Autor: Glas javnosti

Obdukcioni nalaz dvoipogodišnjeg dečaka iz Niša koji je preminuo od posledica opekotina u subotu ujutru bacio je novu sumnju na tvrdnje majke i bake da se dete opeklo vodom iz tuša.

Utvrđeno je da je dečak imao opekotine trećeg i četvrtog stepena, te da je bar minut morao biti izložen vreloj tečnosti.

Podsetimo, policija je u subotu uhapsila Nišlijku T. S. (32) zbog zanemarivanja i zlostavljanja deteta, kao i nepružanja pomoći, nakon što je sinčića koji je bio opečen mazala kremama iz apoteke umesto da ga odvede kod lekara. Navodno, u vreme nesreće majka je hranila petomesečnu bebu, a baka oblačila sestru (4) stradalog mališana.

- Mališan se, prema njihovim tvrdnjama, opekao vodom kad je sam otišao do kupatila i pustio vodu na tuš-bateriji. Međutim, prema nalazu obdukcije, dete je vodom moralo da bude izloženo minut ili dva da bi zadobilo ovakve povrede, a i da je samo pustilo vodu, ono bi se refleksno pomerilo - priča izvor:


- Osim toga, dete ima opekotine svuda osim na stopalima i dlanovima, što ukazuje da je stajalo kad je poliveno vrelom tečnošću. Ne isključuje se mogućnost da je dete poliveno vrelim uljem.

Troškove i organizaciju sahrane, koja još nije zakazana, snosiće niški Centar za socijalni rad. Brat i sestra preminulog dečaka su privremeno premešteni u hraniteljske porodice, dok je otac mališana odranije u zatvoru.

BONUS VIDEO: ŽIVOTNA DRAMA DRAGANE LOVČEVIĆ: BITKA SA ĆERKOM SUDIJOM DO POSLEDNJEG DAHA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR