Glas Javnosti

DETE SPAŠENO: Devojčica (15) skočila sa mosta u Novom Sadu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj.Devojčica (15) godina skočila je sa Mosta slobode u Novom Sadu danas oko 18.40. Kako saznaje portal od doktora portparola novosadske Hitne pomoći Zorana Krulja, njihova ekipa zatekla je devojčicu u svesnom stanju i bez vidljivih spoljnih povreda.

Ona je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena na odeljenje hirurgije dečje bolnice u Novom Sadu. Iz Dunava su je na obalu izvukli sugrađani kod takozvanog špica između Štanda i Ribarskog ostrva.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj.


SOS TELEFON ZA POMOĆ

Samoubistvo nikad nije rešenje.

Ukoliko se loše osećate, imate loše misli ili ukoliko vam je potrebna pomoć posle gubitka drage osobe u ovakvim situacijama, ovde su brojevi telefona, gde vam stručnjaci mogu pomoći.

Svaki trenutak u životu je dragocen, ne predajte se.

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.


Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.  kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. 

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni, prenosi T02S.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR