Glas Javnosti

NOVI MOMENTI U SLUČAJU 'ŠTAJNFELD – LEČIĆ'! ADVOKAT TVRDI: ‘U vreme kad je navodno silovao Danijelu glumac bio u klubu sa bivšom ženom’

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na dan kada je navodno silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld glumac Branislav Lečić je bio sa tadašnjom suprugom Ninom i to u jednom klubu.

Kako tvrdi Lečićev advokat Čedomir Stojković 7. maja 2012. godine, on je glumio u predstavi, a posle toga sa suprugom otišao na piće i taj podatak je javno dostupan svakome ko hoće da ga proveri,.

Kako veli Čedomir Stojković prema javno dostupnim informacijama, Lečić je tada igrao je lik Ropca u komediji „Nije smrt biciklo (da ti ga ukradu)” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a predstava je počela u 20 časova.

 

Komad traje nešto manje od dva sata, a iste te večeri, njegova tadašnja supruga Nina Radulović objavila je zajednički selfi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Prema navodima medija na fotografiji koja je objavljena u 23.31 sati iste večeri, što bi, kako se navodi, moglo značiti da joj se glumac posle odigrane predstave pridružio.

 

- Otišao je u tada čuveni klub „Sinema”, gde je nastupala njegova tadašnja supruga, o čemu postoje brojni dokazi, između ostalog i na društvenim mrežama, fotografije, video-snimci – rekao je Lečićev advokat Čedomir Stojković za jedan beogradski list.

Pre sva dana Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, zbog optužbi za silovanje, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, ali bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR