Glas Javnosti

NOVI DETALJI UBISTVA VUKA J. U JAKOVU: Đura N. se skrivao dva dana i samo ušetao kod policije

Hronika
Autor: Glas javnosti

Đura Nikolić (23) osumnjičen da je u nedelju u Jakovu iz "kalašinjikova" ubio Vuka Jolovića (30), a uhapšen je u utorak, posle dva dana skrivanja. On je oko podneva sam došao u policijsku stanicu u Surčinu i predao se.

Đura Nikolić zapucao je na mladića ispred svoje kuće u Jakovu. Jolović je pao, a Đura je u njega ispalio još jedan hitac. Vukov brat Miloš M. smestio ga je u automobil i prevezao do Doma zdravlja u Surčinu, odakle je prebačen u Urgentni centar, gde je nakon nekoliko sati i preminuo. Posle zločina, Đura je seo u svoj "golf 4" i pobegao.

Prema rečima porodice Vuka Jolovića, Đura i on su se ranije sukobili zbog toga što je Đura, navodno, maltretirao jednog dečka koji nema roditelje, a kojeg je Vuk pokušao da zaštiti. Ipak, prema pisanju nekih medija i prvih informacija sa lica mesta, motiv ubistva je bio uterivanje duga. Pravi razlog biće utvrđen daljom istragom.



Kako se saznaje od izvora koji poznaju Đuru Nikolića, on se navodno predao jer su ga tako savetovali.

- Njegov rođak je mutan čovek, povezan sa svim i svačim. Đuri je verovatno tokom potrage za njim savetovano da se preda, jer će tako proći bolje nego da ga policija nađe - kaže izvor.

Na osnovu ovih informacija i ranijih događaja čiji su akteri mlađi članovi i rođaci članova zloglasnog "surčinskog klana", može se zaključiti da devedesete nisu u tako dalekoj prošlosti, bar što se tiče dešavanja i onih koji u njima učestvuju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR