Glas Javnosti
posta

ŠOKANTNI DETALJI U ISTRAZI SMRTI MLADIĆA U ALEKSINCU: Sigurnosne kamere snimile ko je Aleksi zadao kobni uadarc?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Aleksinčanin Aleksa Stojmenović (26), udaren je najverovatnije pivskom flašom u potiljak. Mladić je pronađen bez svesti posle, kako se veruje, tuče na rođendanskoj proslavi u restoranu "Oaza“, a nekoliko sati kasnije je umro.

 Kako prenose beogradski mediji, kamere su navodno snimile misterioznog gosta koji je Aleksi zadaokobni udarac.

- Sve je započeo brat slavljenice B. Č. koji je na slavlju, 16. maja, prišao stolu za kojim je sedeo D. I. (17) i kao kabadahija ga povukao za uvo i zapretio mu. Ubrzo mu se pridružio i M. S. (26) i istom dečaku zadao prvi udarac, posle čega je počela tuča. U tuču se umešao i Aleksa Stojmenović. Odmah potom, Aleksa se okrenuo ka O. P. (18) koji je zamahnuo ka njemu, ali ga je promašio. Gosti su ih odmah razdvojili, ali je Aleksa tada uleteo u gomilu. Ubrzo mu je s leđa prišao nepoznati gost i udario ga najverovatnije pivskom flašom u potiljak. Snimci nadzornih kamera su dostavljeni tužiocu koji je zatražio veštačenje - kaže izvor blizak istrazi, a prenosi Alo.

 

Mladi Aleksinčanin Aleksa Stojmenović preminuo je u niškoj bolnici od posledica povreda koje je zadobio na rođendanskom slavlju sestre svoga druga. Zbog teške telesne povrede sa smrtnim ishodom uhapšen je osamnaestogodišnji O.P. jer se sumnjiči da je mladiću zadao kobni udarac u vrat.

Mađu uhapšenima su I M.S. (26) I Z. T. (18) kao i dvojica maloletnika ali zbog krivičnog dela učestvovanja u tuči. Povod tragičnog sukoba bilo je gurkanje mlađih i starijih gostiju koje je kulminiralo fizičkim obračunom tokom kojeg je Aleksa zadobio jedan udarac koji je doveo do pucanja krvnog suda što je dovelo do smrti.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR