Glas Javnosti

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U DOBANOVCIMA: Vozač motora poginuo ispred kućnog praga, prolamao se jecaj majke i okupljenih prijatelja

Hronika
Autor: Glas javnosti

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Dobanovcima poginuo je 19-godišnji vozač motocikla, a povređen je 21-godišnji putnik sa dvotočkaša.

Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko vozača dvotočkaša kretalo se Ulicom Lole Ribara iz centra naselja. Kako svedoče očevici, oni su uhvatili zalet, a vozač automobila koji je dolazio iz sporedne ulice nije ih na vreme video.

Ekipe Hitne pomoći mogle su samo da konstatuju smrt vozača motora, a drugi momak u teškom stanju prebačen je na odeljenje intenzivne nege u Urgentnom centru.

Na mestu nesreće okupio se veliki broj prijatelja i žitelja Dobanovaca.

- Preko fejsbuk-stranice smo saznali da se nešto dogodilo, dečka koji je vozio motor znali smo iz viđenja, u šoku smo zbog svega što se dogodilo - ispričali su žitelji ovog naselja.

Kako su rekli, nastradali mladić poginuo je nekoliko stotina metara od porodičnog doma.

Na mestu nesreće okupio se veliki broj prijatelja i porodica nastradalog mladića. U trenutku kada je pogrebno preduzeće odnosilo telo, jecaji majke i prijatelja prolomili su se ovim delom Dobanovaca.

Stariji Dobanovčani rekli su nam da je bilo samo pitanje vremena kada će se ovakva tragedija dogoditi.

- Ovde ima dosta motorista, a veliki broj njih izuzetno bahato vozi. Uveče stalno čujemo kako "lete" po ulicama, skoro smo dobili i saobraćajnog policajca koji kontroliše saobraćaj. Nažalost, tragedije se dogode u trenutku, i žao mi je što se ovako mlad život ugasio - ispričao je jedan od očevidaca.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR