Glas Javnosti

Novi detalji stravičnog ubistva u Kruševcu: Opomenuo mladića da ućuti, onda mu iz čista mira zabio nož u vrat

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičeni Bojan M. (34) i ubijeni Ivan K. (41), inače žrtva ubistva koje se sinoć dogodilo u kafiću u Kruševcu, nisu se poznavali od ranije, a do smrtnog ishoda došlo je nakon što je žrtva pokušala da smiri neprimereno ponašanje napadača.

„Oni su sedeli za šankom, odvojeno, a onda je, prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni počeo da bude bučan, da dobacuje i da se neprilično ponaša“, navodi izvor.

 

„Sada već pokojni ga je opomenuo, pokušao je da smiri situaciju i do rasprave je došlo kod toaleta. Tu se nisu tukli, nije bilo incidenta ni fizičkog obračuna, ali je, nažalost, usledila tragedija.


„Očekuje se da rezultati obdukcije donekle rasvetle slučaj, ali već sada se izvesno pretpostavlja da je žrtva ubodena u vratnu arteriju, budući da po prijemu u bolnicu, koja se nalazi u istoj ulici gde se i odigrao zločin, lekari zaista ništa nisu mogli da učine“, iznosi izvor.

Osim obdukcije koja je naložena, očekuje se da više detalja oko slučaja bude jasnije i posle dobijenih rezultata testiranja osumnjičenog na prisustvo narkotika.


„Uhapšen je u svom selu, u Kukljinu. Odranije je poznat organima gonjenja, iako ne po težim krivičnim delima“, navodi naš izvor.

Osumnjičeni će najverovatnije biti saslušan sutra u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. Lokal gde se dogodilo krivično delo jedan je od popularnijih u gradu i to među posetiocima različitih generacija, važi čak i za „porodičan“ restoran popularne brze hrane, sa dobrom muzikom i gde se redovno održavaju koncerti i humanitarna dešavanja. Kruševljani su bili veoma zatečeni činjenicom da se ovakva tragedija dogodila baš u tom ugostiteljskom objektu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR