Glas Javnosti

NOVI DETALJI PREBIJANJA DEČAKA (15) U BELEGIŠU: Tukla ga šestorica maloletnika!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Petnaestogodišnji dečak zadobio je višestruke kontuzione povrede i rasekotine, kada ga je u četvrtak 26. oktobra napala grupa od šest maloletnika u sremskom selu Belegiš kod Stare Pazove.

Motiv napada bile su ranije nesuglasice između prebijenog dečaka i napadača.

- Incidentu koji se dogodio oko 21 čas prethodila je verbalna rasprava u autobusu kojim se povređeni dečak vraćao kući a zatim je na putu do kuće došlo i do obračuna sa jednim vršnjakom sa kojim se povređeni svađao. U "pomoć" napadaču priskočilo je još pet dečaka koji su prebili oštećenog i ostavili ga bespomoćnog na ulici - priča  izvor upoznat sa tokom istrage.

Povređeni dečak primljen je u beogradsku dečiju bolnicu u Tiršovoj gde su mu konstatovane povrede u vidu rasekotina, podliva i kontuzionih povreda. Kako su konstatovali lekari, zadobio je više udaraca u predelu glave i trbuha i gubio je svest, a posle povreda imao je osećaj mučnine.

Dečaku zbog povreda ušivali usnu i glavu

Osim povreda na glavi, maloletnik je zadobio i otoke na nadlaktici i potkolenici a njegov otac kaže da ima i pet kopči od ušivanja na usni i pet na glavi, kao i da ima nagnječenja krvnih sudova u predelu glave.

Posle opservacije dečak je zadržan u Tiršovoj na Odeljenju neurohirurgije ali je sutradan pušten na kućno lečenje.Uviđaj na mestu incidenta izvršili su službenici iz policijske stanice Stara Pazova a otac prebijenog dečaka kaže da je policija dobro i savesno obavila svoj deo posla te da je pronašla vinovnike tuče i privela ih nadležnom javnom tužiocu na saslušanje.

Kako nezvanično saznajemo, pretučeni dečak i napadači se poznaju od ranije. Slučaj je preuzelo nadležno javno tužilaštvo koje će nakon određivanja stepena povreda dečaka odlučiti za koje će krivično delo teretiti šestoricu maloletnih nasilnika.

Glas javnosti/B06S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR