Glas Javnosti

NOVI DETALJI IZ ISTRAGE: Kolega Stefana Džonića otkrio šta se dešavalo u noći ubistva porodice Đokić

Hronika
Autor: Glas javnosti

Stefan Džonić uhapšen je zajedno sa bratom Milanom nakon što je njihov otac Goran Džonić rekao da bi i oni mogli biti umešani u ubistvo Đokića, a sad je u Višem tužilaštvu u Nišu sasluša Stefanov kolega.

Kolega Stefana Džonića, edan pripadnik Vojske Srbije, saslušan je u Višem tužilaštvu u Nišu i potvrdio je da je osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić, u noći između 26. i 27. septembra, kada su oni ubijeni i spaljeni, bio na svom radnom mestu u Kopnenoj zoni bezbednosti, saznaje Kurir. Goran Džonić, vatrogasac u penziji, uhapšen je prvi zbog ubistva svog brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije. Novac koji je navodno ukrao od njih, pronađen je na imanju njegovog sina Stefana, pripadnika Vojske Srbije. 

Advokat Filip Domazet koji zastupa braću Džonić rekao je za pomenuti portal da je saslušanje jednog svedoka završeno.

- Odbrana je zadovoljna u kom pravcu ide ova istraga. Smatram da će se vrlo brzo utvrditi da moji branjenici nisu umešani u ovaj zločin. U dosadašnjem postupku, njih nikakvi materijalni dokazi ne terete za umešanost. Istraga je u toku, ne mogu da iznosim detalje. Za sada ne vidim odgovornost mojih klijenata niti povezanost - rekao je advokat i naglasio da ne može da priča o detaljima.

-Ne znam da li je svedočio njegov kolega ili starešina, znam da je pripadnik Vojske i da je bio kobne noći sa Stefanom u kasarni- rekao je Domazet.

Advokat je naglasio da smatra da je i na drugi način moglo da se proveri da li su njegovi klijenti ikako mogli da budu u Moravcu u noći ubistva.

- Proverava se njihov alibi. Postoje tu i objektivni razlozi, zaprećena kazna, uznemirenje javnosti, ali mislim da ne može ovo da im se stavi na teret. Videćemo da li će istraga protiv njih biti obustavljena, ili proširena prema trećim licima - rekao je advokat i dodao da se očekuje saslušanje još nekoliko svedoka. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR