Glas Javnosti

NOVI DETALJI ISTRAGE O LAŽNOM ESTETSKOM HIRURGU: Uhapšeni mladić (33) ozbiljne estetske INTERVENCIJE IZVODIO U IZNAJMLJENIM STANOVIMA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Lažni srpski lekar (33) koji je uhapšen u Beču izvodio je estetske intervencije na ženama u stanovima koje je iznajmljivao preko aplikacije AirBnb.

Nakon tih operacija veliki broj žena završio je u bolnici, na lečenju teških komplikacija koje su nastale usred nestručnog rada  pomenutog "doktora".

Prema navodima portala, žena koja je povređena tokom zatezanja lica nitima, upravo je povređena u stanu koji je lažni doktor iznajmio preko aplikacije.

- On je iznajmljivao stanove preko Airbnb-ija i tu vršio svoje estetske tretmane. Zanimljivo je da se na mrežama predstavljao kao Bjuti dok, a da su cene koje je isticao bile višestruko niže od uobičajenih. Na primer, intervencija koja kod zvaničnih estetskih hirurga košta 3000 evra, kod Srbina je koštala između 400 i 500 evra - navodi izvor austrijskih medija.

Da podsetimo, Srbin, koga su mediji nazvali "kasapin", uhapšen je nakon što ga je žena prijavila da joj je isekao lice, stavio šavove, ali da konci koji je trebalo da nestanu nikada nisu nestali.

- On je rođen u Austriji, savršeno govori nemački jezik, ali ne poseduje nikakvo medicinsko obrazovanje - utvrdila je policija.  

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR