Glas Javnosti

NOVI DETALJI HAPŠENJA INSPEKTORA STOLIĆA: 'Dojavljivao informacije ZVICERU i nakon pada BELIVUKA'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin govorio je o borbi protiv organizovanog kriminala i novim detaljima hapšenja inspektora Stolića.

Vulin  je pričao o značaju i novim detaljima hapšenja inspektora Stolića, čoveka koji je Veljku Belivuku i Miljković Marku odavao informacije iz MUP-a.

– Sve što se tiče hapšenja kapetana Stolića je sada predmet istrage, mi sada proveravamo sa kim su se sve poruke razmenjivale. Bilo je težih i opasnih trenutaka sa ovom bandom Belivuka i Miljkovića, ali ovo je verovatno najteži trenutak, on je sa svojim koelgama živeo, oni su se oslanjali na njega, tugovali zajedno, radovali zajedno, a onda se osvrnete oko sebe i vidite da vas je taj čovek prodavao za novac – rekao je Vulin za Pink.

 

– On je Zviceru dojavljivao informacije i nakon pada Belivuka i Miljkovića, ne mogu da garantujem da je jedini krtica, ali svi će biti otkriveni – poručio je ministar.

 

Podsetimo, uhapšeni Božidar Stolić, učestvovao je u prikupljanju dokaza o ubistvima u kući strave, a sumnja se da je prenosio informacije vođi kavačkog klana Radoju Zviceru i njegovim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

 

Stolić, inspektor za krvne i seksualne delikte u SBPOK, učestvovao je u prikupljanju dokaza o zverskim ubistvima u kući u Ritopeku i na tom slučaju je radio sve do hapšenja u četvrtak uveče.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR