Glas Javnosti

NOVI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA U SELU JARAK: Dejan preuzeo krivicu za brata, ali je policija utvrdila ŠTA SE ZAISTA DOGODILO! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Dejan (38) i Nebojša Erić (35) osumnjičeni su da su u nedelju u ataru sela Jarak u blizini Sremske Mitrovice počinili dvostruko ubistvo, a na predlog Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici braći je određen je pritvor do 30 dana.

Oni su danas nekoliko sati saslušavani u tužilaštvu, gde su ispričali šta se desilo u nedelju ujutru kada su stigli u šumu nadomak Sremske Mitrovice.

Pored teškog ubistva braće Predraga (43) i Stanislava Jeličića (37) , na teret im se stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Krvavi zločin, navodno, dogodio se zbog tartufa, jer su četvorica muškaraca išla u potragu za skupocenom pečurkama.

-Prvo je došlo do svađe između Dejana i jednog od braće Jeličić, da bi se veoma brzo sve pretvorilo u fizički obračun. Braća iz Futoga, koja su u rukama imala kopalice, navodno su nasrnula na Eriće, koji su uzvratili iz vatrenog oružja - kaže izvor Novosti.

Dejan je policiji najpre rekao da je on upucao obojicu Jeličića, ali je nalazom "parafinske rukavice" utvrđeno da je pucao i njegov brat Nebojša.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR