Glas Javnosti

NOVE INFORMACIJE o pogibiji mladića na Pančevcu: Taksista čekao da mu ISPARI alkohol, pa se prijavio sam?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Slobodan Lukić (34) poginuo je juče, sat vremena iza ponoći, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Pančevačkom mostu u Beogradu

Teškoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu koja se dogodila preksinoć oko 1 sat iza ponoći, a u kojoj je poginuo Slobodan Lukić (34) kada je na njega naletelo taksi vozilo citroen, prethodila je svađa.

Naime, kako se nezvanično saznaje iz istrage, postoji mogućnost da je svađa zapravo nastala oko novca.

- Oni nisu bili u vezi. Poznaju se preko prijatelja. Ona je njega napala da joj vrati neke pare koje mu je pozajmila. Raspravljali su se, ali je nije udario. Drama se nastavila posle na Pančevačkom mostu na kojem se i dogodila tragedija - rekao je sagovornik Telegrafa iz istrage ovog slučaja.

U saradnji sa policijom, dežurni tužilac je, nakon što je osumnjičeni sam došao da se prijavi, naredio da se osumnjičeni zadrži u trajanju od 48 sati, a sutra će biti saslušan.

Takođe, postupajući zamenik tužioca je naložila da se od okrivljenog uzme krv na analizu i da se izvrše druge analize kojima bi se utvrdilo da li je eventualno konzumirao ostala opojna sredstva.

Taksista je u trenutku nesreće bio u kojima sa svojom devojkom.

Slobodan l. je preminuo na licu mesta, dok je takista pobegao. Kkao smo već izveštavali nakon nekoliko sati on se sam prijavio u policijsku stanicu gde je uhapšen.

Po nalogu dežurnog zamenika policija je ranije uzela izjave od očevidaca.

Podsećamo, Slobodan L. je nakon udara pao preko limenog krova firme, propao kroz njega i pao na beton.

Vozač automobila koji je izazvao nesreću je odmah pobegao sa mesta događaja- prenosi kurir.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR