Glas Javnosti

NEVEROVATNA ZAPLENA NA GRADINI: Carinici u frižideru pronašli SATOVE I LEKOVE ZA POTENCIJU, a ispod garderobe 900 ampula STEROIDA (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na graničnom prelazu Gradina carinici su, u saradnji sa policijom, pronašli veliku količinu različitih proizvoda spremnih za dalje krijumčarenje i sakrivenih na neverovatnim mestima.

Carinici su na prelazu Gradina prema Bugarskoj tokom proteklog vikenda sprečili pokušaj krijumčarenja preko 1.100 doza lekova i anaboličkih steroida sakrivenih u koferu među garderobom putnika, kao i u ručnom frižideru koji se nalazio u kamionskoj kabini.

Jedan od prekršaja dogodio se u nedelju, kada je za kontrolu na ulazu u zemlju stigao "mercedes" austrijskih registarskih oznaka, kojim je putovao bračni par turskih državljana.

Carinici su u jednom od kofera pronašli su oko 900 ampula i tableta različitih anaboličkih steroida i lekova za mršavljenje, koji su bili zakamuflirani garderobom.

Prethodnog jutra sličan prekršaj otkriven je i na Terminalu Gradina, kada je na red za kontrolu stigao kamion koji je iz Turske ka Švajcarskoj prevozio masline.

Prilikom detaljne kontrole kamionske kabine carinici su u njoj pronašli ručni frižider u kojem jedino nije bilo hrane, već preko 220 različitih tableta za potenciju, kao i više od 30 novih muških ručnih satova u čiju se originalnost sumnja, navodi se u saopštenju Carine.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR