Glas Javnosti

NEVASPITANI SKOTE, KU**ICE JEDNA! Zastrašujuće scene iz školskog dvorišta: Roditelji vređali i vukli za kosu učenicu (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Roditelji učenika osmog razreda Osnovne škole Ćamil Sijarić u Novom Pazaru fizički i verbalno napali su devojčicu šestog razreda i to u samom dvorištu škole.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac i žena su došli da se obračunaju sa devojčicom jer je, navodno, oštetila jaknu njihovom sinu.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama čuje se kako učenici upućuju pretnje i psovke. Žena joj se unosila u lice i vukla je za kosu.

Naime, otac vršnjakinji svog sina upućuje gnusne uvrede poput "kurv**ce jedna", "nevaspitani skote", "je**m li ti majku" i slično, ali i monstruozne pretnje.

"Ti da si njega povredila, ja bih te sad polio benzinom, izgorela bi ovde", ponovio je čovek besno nekoliko puta.

Žena se pridružila napadu na devojčicu, te je i fizički nasrnula na dete, uz pretnje da će joj slomiti naočare.

Deca koja su se našla na licu mesta su im skretala pažnju da nemaju prava na takvo ponašanje i da bi problem umesto da detetom trebalo da reše sa njenim roditeljima, kada je, osim na nju, otac osmaka nasrnuo i na devojčicu koja joj je stala u zaštitu, nazivajući je pogrdnim imenima i vređajući je, da bi je u jednom trenutku i pljunuo.

Prema pisanju portala "Sandžak danas", reč je o muškarcu A. K. iz Novog Pazara. On je saslušan nakon što je slučaj prijavljen policiji, a o nemilom događaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR