Glas Javnosti
posta

NESVAKIDAŠNJA SAOBRAĆAJKA: Autom sleteo na krov parkiranog vozila (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Fotografija smrskanog automobia, koji je završio na krovu parkiranog vozila je svakako neobična nesreća koja se dogodila u mestu Žirovnica na državnom putu Kragujevac - Batočina.

U nesreći nije bilo povređenih, potvrđeno je za naš portal u kragujevačkoj policiji, a za sada se pretpostavlja da je uzrok neprilagođena brzina.

Nesreća u kojoj je stradao i jedan parkirani automobil, na parkingu koji je fizički odvojen od brze saobraćajnice, dogodila se noćas nešto posle dva sata iza ponoći, rečeno je u kragujevačkoj policiji.Na sreću, u ovoj neobičnoj nesreći nije bilo povređenih, a epilog su dva smrskana automobila jedan na drugom. Patrola policije izašla je na uviđaj, a našem portalu je rečeno da je uzrok nesreće najverovatnije neprilagođena brzina kojom se kretalo vozilo iz pravca Kragujevca.

Nesreća se dogodila na delu saobraćajnice na samom izlasku iz kružnog toka, a na fotografiji se pored zaštitne ograde i ivičnjaka vide delovi automobila.Parkirano vozilo nalazilo se na parkingu jedne firme građevinskog materijala, a prava sreća je što se ova nesreća dogodila van radnog vremena, kada na parkingu nema mnogo vozila. Na oba automobila pričinjena je velika materijalna šteta, piše Nova.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR