Glas Javnosti

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA U MAJDANPEKU: Pukla kamionska guma, od detonacije leteli delovi trotoara - ima povređenih

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se danas oko 10.30 na raskrsnici u Ulici Svetog Save u Majdanpeku, kada je povređeno dvoje ljudi.

M. K. (59) iz majdanpeka teško je povređen, a jedna žena je zadobila lakše telesne povrede. M. K. se sa suprugom kretao trotoarom u trenutku kad je šleper, koji je bio u tranzitu za Beograd i želeo da skrene iz centra ka glavonoj saobraćajnici, nagazio na ivičnjak i deo trotoara je napukao.

U tom trenutku pukla je guma na kamionu i od jake detonacije kamenje uništenog ivičnjaka i krupniji delovi trotoara poleteli su na sve strane.


Povređeni muškarac je odmah prebačen u Opštu bolnicu u Majdanpeku i, prema nezvaničnim informacijama, zadobio je težu povredu ahilove pete na jednoj nozi, što je izazvalo obilno krvarenje. Pretpostavlja se da je povreda nastala prilikom udarca većeg kamena.

- Nalazio sam se sa prijateljem na nekoliko metara udaljenosti. Kupovali smo štampu kad se to dogodilo. U jednom trentku čuo se jak pucanj i iznenada je kamenje krenulo da leti na sve strane. Čovek koji je išao sa suprugom srušio se na trotoar. Srušila se i jedna žena koja je u tom trenutku prolazila. Ovo je strašno. Bilo je iz čista mira. Nismo znali šta nas je snašlo - ispričao je jedan očevidac.


Dodaje da cigla koja je poletela sa napuklog trotoara ima gotovo deset kilograma.

- Mogu da kažem da ih je sam Bog spasao na današnji dan. Zamislite da se u tom momentu tu našlo neko dete, tada ima dosta ljudi u gradu, neradan je dan. Majdanpek nema zaobilaznicu pa se tranzitni saobraćaj ovih teških vozila obavlja kroz centar i za očekivati je bilo da se nešto ovako dogodi - kaže vidno uznemiren Majdanpečanin koji se u trenutku nezgode našao na licu mesta, a  piše Informer.

BONUS VIDEO: Ovo su stvarni rejtinzi političkih stranaka

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR