Glas Javnosti

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA U IRIGU: Otpao TOČAK sa kamiona i UDARIO baku Spaseniju, koja je sedela na klupi!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Spasenija O. (85) iz Iriga odmarala je na klupi u parku, kad je odjednom na nju naleteo točak, koji je otpao sa obližnjeg kamiona. Žena je odmah zbrinuta u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. Povređeno joj je levo koleno i puštena je na kućno lečenje uz određenu terapiju.

Žena koja je najverovatnija htela da malo uživa u jutarnjem vazduhu u parku koji se nalazi uz sam magistralni put ni u najluđim snovima nije mogla da veruje da će je udariti točak kamiona.

- Dok je putem prolazio teretni kamion iz pravca Novog Sada, njemu je otpao zadnji točak sa prikolice, otkotrljao se i udario staricu koja je u to vreme sedela na klupi u parku - prenose "Novosti"

Na lice mesta izašla je medicinska ekipa Doma zdravlja u Irigu, koja je Spaseniju odvezla u bolnicu u Sremskoj Mitrovici. Povrede koje je zadobila su, na svu sreću, mnogo manje od šoka koji je doživela. Utvrđeno joj je nagnječenje levog kolena, ali bez preloma.

Posle policijske istragea, kamion je sklonjen na mesto kako ne bi ometao saobraćaj, a daljom istragom će utvrditi zbog čega je točak otpao.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR