Glas Javnosti

NESTOROVIĆ STAO U ODBRANU NELETA KARAJLIĆA! Nova FRKA na pomolu - "Nele je U PRAVU, istraga je pokazala da je Kosta..."

Hronika
Autor: Glas javnosti

Istina je kada Nele Karajlić kaže da su američki filmovi krivi za masovno ubistvo u Ribnikaru.

Pedijatar-pulmolog i alergolog dr Branimir Nestorović, poznat po svojim kontroverznim javnim, ali i političkim nastupima, reagovao je na izjavu muzičara i glumca Neleta Karajlića, koju je ovaj dao u emisij na HRT-u "Nedeljom u 2" kod voditelja Aleksandra Stankovića.

Naime, Karajlić je kazao: „Mene teško neko može uveriti da je ta stravična tragedija, koja se dogodila u Beogradu, ima ikakve veze sa trenutnom vlašću. Čak i ta priča sa rijalitijima nije toliko povezana sa tim zločinom, kao recimo gledanje holivudskih filmova. To šta je taj nesretni dečak uradio, zbog čega mi se srce cepa kada se toga setim, više liči na nekog ‘Terminatora’. Na kraju krajeva, ako je taj protest nenasilan, onda treba da se podsetimo da je jedini nenasilni način da dođeš na vlast – izbori“, rekao je Karajlić tokom gostovanja na HRT-u, zbog čega je kritikovan na društvenim mrežama kao "Vučićev čovek" i "onaj koji brani vlast".

Nestorović je osetio potrebu da podrži Karajlića, te je u svom stilu tvitovao:

"Istina je kada Nele Karajlić kaže da su američki filmovi krivi za masovno ubistvo u Ribnikaru. Potvrđeno je u istrazi da je Kosta noć pred masakr gledao američki film Čistač u kojem svako ima jedan dan da ubija koga želi. Direktan uticaj američkih filmova".




Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR