Glas Javnosti

NESTAO BEZ TRAGA I GLASA! Možda je mog oca neko udario i sklonio ili kidnapovao (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Meštani Straže i obližnjih sela oko Novog Brda i Gnjilana već 16 dana tragaju za Boškom Mladenovićem (92) koji je nestao 9. oktobra u ranim jutranjim satima.

Podeljeni u više grupa meštani pretražuju detaljno teren. Potragu za nestalim starcem otežava brdsko-planiski teren i lišće opalo sa grana koje sada pokriva moguće tragove,prenosi Kosovo Online.


Goran Simijonović sa još nekoliko žitelja Straže svakodnevno traga za nestalim komšijom. Koordinira sa ostalim grupama ljudi u pretrazi terena. Koriste gugl mape i označavaju lokacije kako bi u toku dana pretražili veći deo terena. Današnja potraga odvela ih je daleko od kuće nestalog Mladenovića. 

"S obzirom da je imao 90 i više godina, nije imao fizičku snagu da dođe do ovog mesta, nogu pod nogu, pogrbavljen, ne postoji logika da se nalazi u ovom delu. Opet, imamo moralnu obavezu da pretražimo i ovaj deo terena jer je sve moguće”, kazao je Simijonović.

Sin nestalog starca Andreja Mladenović nakon višenedeljenog traganja počeo je da gubi nadu da je njegov otac još uvek živ.

"Možda ga neko udario, sklonio i bacio ili je kidnapovan, šta drugo da kažem”, ispričao je Mladenović. 

U pretrazi terena aktivno učestvuju i predstavnici lokalne vlasti.
Boško Mladenović 92-godišnji starac izašao je iz kuće 9. oktobra i od tada mu se gubi svaki trag.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR