Glas Javnosti

Nesreća na pruzi Majdanpek - Požarevac: Voz naleteo na automobil, teže povređen vozač!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 16 vagona, natovarenih rudom i saobraćala je na relaciji Bor teretna – Požarevac – Bar

Vozač automobila teže je povređen kada je jutros u 3.45 sati, na delu pruge Majdanpek - Požarevac, ispred Kučeva, na putnom prelazu, obezbeđenom Andrejinim krstom i znakom "stop", teretni voz naleteo na putničko vozilo.

Kako je saopštila "Srbija kargo" a.d. teže povređeni vozač drumskog vozila u ovoj nesreći, nije se zaustavio ispred putnog prelaza, odnosno ispred znaka za obavezno zaustavljanje drumskih vozila i kolima Hitne pomoći prevezen je u bolnicu.

Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 16 vagona, natovarenih rudom i saobraćala je na relaciji Bor teretna – Požarevac – Bar.

Na lice mesta su izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i zajednička železnička komisija „Infrastruktura železnice Srbije“ i „Srbija Kargo“ za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje ove nesreće. Železničke kompanije „Srbija Kargo“ i „Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer, se, kako se ističe u saopštenju, samo tako mogu sprečiti ovakve nesreće i sačuvati ljudski životi.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR