Glas Javnosti

NEMA NAMA ŽIVOTA, IZGUBILI SMO NAŠE ČEDO: Vozač iz Mladenovca ubio momka, rođenoj deci naneo teške povrede, pa ŠOKIRAO izjavom

Hronika
Autor: Glas javnosti

Uhapšeni M.K. (39) koji je izazvao tešku saobračajnu nesreću u petak oko 22.30 časova u selu Kusadak nadomak Mladenovca saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu kada mu je određen pritvor od 30 dana.

Utvrđeno je da je M.K. vozio pod dejstvom alkohola kada je svojim automobilom, u kome je vozio svoje dvoje dece, naleteo na automobil Nenada V. koji je svoju devojku vozio kući i koji je od siline udarca preminuo na licu mesta.

- Navodno, on je istražiteljima ispričao da je pre nesreće popio dva piva i krenuo kući. Vozač je, inače, prošao bez ikakvih povreda, dok su njegova deca koja su bila u automobilu "škoda" sa njim, zadobila teške povrede opasne po život - navodi izvor, a prenosi kurir.rs.

Meštani Mladenovca su izjavili da je Nenad bio sin jedinac i da su njegovi roditelji van sebe od bola koji ih je zadesio. 

- Deda je od jutros samo ponavljao da mu nema života, kao i da su izgubili čedo i jedno oko u glavi. Tuga ogromna - rekli su meštani.

Nenadova devojka je navodno rekla da je auto direktno išao ka njima i da Nenad nije imao šanse da ga izbegne, a u iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu je potvrđeno da je uhapšeni saslušan, te da mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana. 

 - Pritvor smo predložili zbog opasnosti da će uticati na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti. U daljem toku istrage tužilaštvo će ispitati svedoke, obaviti neophodna veštačenja, kao i preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do nesreće - rečeno je Kuriru u tužilaštvu u Smederevu.

ŽIVOTNA DRAMA DRAGANE LOVČEVIĆ: BITKA SA ĆERKOM SUDIJOM DO POSLEDNJEG DAHA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR