Glas Javnosti

NE ZNAM KOJI DUŠMANIN MU JE OVO URADIO: Oglasila se majka upucanog mladića u Vinči: Prolaznici ga našli u lokvi krvi

Hronika
Autor: Glas javnosti

Goran A. (21) koji je upucan u sredu uveče ispred Osnovne škole "Nikola Tesla" u  beogradskom naselju Vinča i dalje je u teškom zdravstvenom stanju rečeno je u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

On se nalazi na Intenzivnoj nezi ove zdravstvene ustanove.

- Na intenzivnoj je nezi i dalje, zdravstveno stanje mu je teško. Ima povrede opasne po život - kažu za Telegraf.rs u VMA.

Gorana je, da podsetimo u sredu uveče oko 22.30 upucao napadač sa motora. Upucan je u čelo.


U lokvi krvi našli su ga prolaznici. Hitna pomoć ga je prevezla na VMA, gde je odmah operisan.

Njegova majka ispričala je juče da ne zna motiv ranjavanja njenog sina. Sve se, kako nam je rekla dogodilo dok je jeo giros.

- Sin je došao sa posla i rekao mi da ide da kupi giros. Deca su čula pucnjavu, ali su svi mislili da je vatromet. Moj sin ima samo 21 godinu, da li je moguće da ovako završi?! Pucao mu je u glavu s leđa, a na glavi je imao kacigu. Čuli smo da je na reanimaciji i da je teško. Nadam se da će izvući - kaže D. A. majka ranjenog mladića:


- Ne znam koji dušmanin mu je ovo uradio. Pre ranjavanja je bio u školskom dvorštu. Ne znam kada je tačno upucan jer su ga u lokvi krvi našli prolaznici. Nisam ga videla... Kada sam došla, Hitna pomoć je već otišla. Tu je bila policija, nisu mi dali da priđem. Sin mi je rekao da ne dolazim, da ne gledam to, ali kako da ne dođem kad mi dete tako umalo strada - nastavlja priču očajna majka.

Beogradska policija i dalje traga za napadačem koji je upucao mladića. Napadač je, navodno, imao kacigu na glavi, a nakon što je upucao Gorana, pobegao je skuterom Smederevskim putem.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR