Glas Javnosti

NE SEĆA SE DA JE IZBO KOLEGE: Šokantna izjava pomahnitalog pevača iz Kragujevca

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pevač Miloš S. (39) koji je u subotu uveče posle nastupa u jednoj Kragujevačkoj kafani izbo kolege iz benda O.G. (22) i A.K. (39) u policiji je navodno ispričao da se napada ne seća.

Podsetimo, jezivi napad dogodio se ispred lokala u kome je bend svirao.

Navodno, motiv sukoba bila je svađa oko bakšiša, pa je vidno pripiti Miloš S. otišao do automobila, uzeo nož i napao kolege. On ih je, kako je saopšteno, ubadao po leđima i grudima, a A.K. je izvađen bubreg.

- Ničega se ne sećam. Celo to veče mi je u magli, bio sam mnogo pijan - navodno je rekao osumnjičeni pevač posle hapšenja policajcima koji su ga savladali.

Izvor Kurira kaže da je alkotestiranjem i utvrđeno da je osumnjičeni Miloš S. bio pijan u vreme izvršenja zločina.

- On je na sve načine pokušavao da se opravda i objasni da nije želeo da naudi povređenim mladićima - rekao je izvor i dodao da se ranjeni oporavljaju u bolnici.
Pevač je, kako smo već pisali, posle hapšenja odveden u Klinički centar u Kragujevcu na pregled, a tamo je nastavio da pravi haos.

- On se dosetio da bi mogao da pobegne policiji, pa je sa sve lisicama na rukama počeo da beži. Na svu sreću savladali su ga policajci, ali je i tada nasrnuo na jednog službenika MUP i lakše ga povredio - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Miloš S. se za sada tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice. Pevaču je određeno zadržavanje do 48 sati i očekuje se da on bude saslušan u Višem tužilaštvu u Kragujevcu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR