Glas Javnosti

NASTAVAK DRAME: Nepoznata lica pokušala da provale u centar ispred kog je Čedomir Jovanović pretukao čoveka

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dva dana nakon što je doskorašnji narodni poslanik Čedomir Jovanović pretukao Žarka Ivanovića, vrata firme "Fizio centar", ispred koje se dogodio incident, su obijena, a policija se nalazi na licu mesta.

- Takođe želim da napomenem da su upravo ulaz na ta vrata i pokušaj zamena brava na tim vratima od strane Čedomira i lica koje je on poslao bili i povod za to prebijanje, rekao je Dejan Dubajić, pravni zastupnik "Fizio centra".

- Prethodno je Jovanović poslao svog dugogodišnjeg vozača Nebojšu Maslovarića zvanog Žule da pokuša da zameni brave na tim vratima čije je obijanje noćas pokušano. Reč je o onim metalnim žaluzinama sa duplim bravama. Na tim vratima neko noćas nije pokušao zamenu brava, nego je pokušao da uđe nasilno, naveo je Dubajić, dodajući da su vrata verovatno jaka pa nasilni ulazak nije bio moguć.

Kako navodi, prethodni put je sa Maslovarićem došao bravar.

- Maslovarić je saopštio Ivkoviću da ga je Jovanović poslao da promeni brave. On odbija da promeni brave. Maslovarić obaveštava Jovanovića. Jovanović Maslovariću odgovara – sad ću odmah da dođem. On se pojavljuje u crnom lendroveru, vadi reket iz kola i bez obraćanja, razgovara, prepirke, počinje da udara Ivkovića po glavi. Ovaj pokušava da se brani rukama, dobija brojne povrede ruku, otkrio je Dubajić detalje subotnjeg sukoba.

Dubajić objašnjava da Čedomirova supruga poseduje firmu “Food and fizio” koja je ranije radila na toj istoj adresi.

- Njegova supruga Jelena Jovanović kontroliše firmu koja je ranije bila na toj adresi. I dalje je registrovana na toj adresi. Međutim, zakup tog prostora je toj firmi istekao u maju 2019. godine. Postojala je poslovna saradnja između dve firme i rezultat te saradnje su milionski dugovi Food and fizio prema Fizio centru. To je ekonomska pozadina, otkrio je Dejan Dubajić.

On navodi da se trenutno bavi utvrđivanjem ekonomske štete koja je “Fizio centru” učinjena od strane firme “Food and fizio” koja je, kako tvrdi – u blokadi.

- Ta fiurma duguje i nama i mnogim drugim firmama. Nije u vlasništvu Jelene Jovanović, već nevladine organizacije iza koje se ne može utvrditi ko stoji, zaključio je Dubajić.

Tužilaštvo još nije pokrenulo postupak, a premanja njegovim rečima – čeka na izjašnjenje zdravstvenih vlasti – da li je za Jovanovića postojala obaveza samoizolacije posle preležanog kovida.

(Izvor: Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR