Glas Javnosti
posta

NASILNIK IZ TERETANE PRIZNAO DA JE PRETUKAO RADNICU I OTKRIO RAZLOG: 'Udario sam je JAKO, KAKO BIH DRUGAČIJE'!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U. R. (19) iz Beograda uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je u teretani "Ahilej" napao radnicu. On je priznao na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da je "tukao devojku sve dok ga od nje nije razdvojio pevač Sloba Radanović".

Poznati pevač je slučajno, baš u vreme incidenta vežbao u teretani i među prvima je pritekao u pomoć prestravljenoj devojci, koju je tukao Uroš R. prenosi "Pink".

- Opsovala mi je majku i nije mi se izvinila, zbog toga sam je pretukao. Udarao sam je podlakticama u leđa, udarao sam je jako, bar pet ili šest puta, kako bih drugačije - rekao je, kako saznaju mediji, U. R. kom je posle iskaza koji je dao, određen pritvor do 30 dana.

 

Prema nezvaničnim informacijama, on je pokušao da okrivi devojku da ga nije ispoštovala kao novog menadžera koji je tu došao da "zavede red", kao i da mu je "pukao film" kada mu je opsovala majku.

On je, navodno, na saslušanju detaljno ispričao i da su se svi vezbači uplašili kada je napao i počeo da udara radnicu.

- Dok sam tukao Draganu cela teretana je gledala u mene i svi su se uplašili da ni oni ne budu na njenom mestu. Kada sam izlazio iz teretane zamolio sam tog pevača Slobu Radanovića da penese Dragani da mi više ne pravi probleme, a obećao sam mu da ni ja više neću praviti problem Dragani niti bilo kome drugom.

 

Kako se navodi, pak, U.R. nije bio postavljen za novog menadžera, a pre incidenta koji je napravio dva puta u toku jednog dana u istoj teretani, pominjao je navodno zaposlenima da stižu novi vlasnici objekta, marsovci i da će on biti glavni.

Uroš R. je povremeno dolazio da vežba, a toga dana, pre prvog incidenta spominjao je marsovce, da oni oni dolaze kao novi vlasnici i da je on tu sada glavni. Kada ga devojke koje tu rade nisu pustile da uđe iza pulta i preuzme njihov posao, počeo je da ih vređa, psuje, ali je najgore od svega što im je pretio ubistvom a onda šutnu stolicu. Izgovarao je da će da hodaju sa gvozdenim čizmama po Dunavu, i da će da pošalje ljude da ih ubiju i zakopaju ispred teretane. Devojke su odmah primetile da sa njim nešto nije u redu - priča izvor medija.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR