Glas Javnosti

Ivan Kontić, nasilnik iz Novog Sada blizak Milovim biznismenima i telohraniteljima

Hronika
Autor: Glas javnosti

Batinaš Ivan Kontić koji je krvnički pretukao mladića u nesvesti blizak je Mirku Markoviću, biznismenu iz Nikšića koji je preuzeo većinu poslova koje je nekada vodio Ratko Buturović zvani Bata Kan Kan.

Ivan Kontić je u žižu javnosti došao nakon prebijanja mladića u Novom Sadu, a nedugo potom počele su da isplivavaju informacije o njegovom liku i delu. Ivan Kontić, rođen u Niksiću, a inače radno angažovan u Novom Sadu.

Prema rečima izvora Glasa javnosti blizak je Mirku Markoviću, biznismenu, takođe Nikšićaninu, koji je u Novom Sadu preuzeo većinu poslova koje je nekada vodio Ratko Butorovic zvani Kan Kan.

-Mirko Marković je rođeni brat Slavka Markovića, pripadnika SAJ CG, poznatog batinaša, pripadnika tzv "Crnih trojki" koje su decenijama delovale, pravile zasede i napadale politicke protivnike vlasti. Poznato je da je Slavko Marković, pre petnaestak godina, organizovao napad na novinara Rada Vukićevića, dopisnika Politike Ekspres iz Nikšića. Slavko Marković je sada angažovan na obezbeđenju Mila Đukanovića. Inače, braća Mirko i Slavko Marković su Milovi rođaci - njihova baba (očeva majka) je rođena sestra Milivog pokojnog oca Radovana. Slavko Marković je vlasnik polovine motela Krupac na istoimenom jezeru kod Nikšića sa Radosavom Rasom Ljeskavićem, nekadašnjim šefom obezbeđenja Mila Đukanovića i komandantom SAJ kome se sudilo zbog prebijanja Mija Martinovića. Inače, Slavko je vrlo blizak i Veselinu Veljovicu, direktoru Uprave policije, tvrdi izvor Glasa.

Kontić koji je radio kao radnik obezbeđenja je u dobrim odnosima i sa Sašom Marčetom vlasnik lanca menjačnica i kladionica MaxBet.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR