Glas Javnosti

NASILNIK IZ ČAČKA TUKAO I MAJKU! SUPRUZI OTKINUO UVO, svekrva se moli za njen život: SAMO DA MI PREŽIVI SNAHA..

Hronika
Autor: Glas javnosti

Surovo nasilje koje je potreslo Čačak, kada je Goran Vučković pretukao svoju suprugu motkom na kojoj je bio prikucan ekser i ostavio je golu pored kontejnera, potreslo je celu Srbiju, a njegova majka tvrdi da ovo nije prvi put te da je i ona kada je pokušala da je odbrani dobila dva šamara od sina.

- Samo molim boga da mi preživi snaha koju je, nažalost, moj sin Goran, noćas pretukao skoro nasmrt - prenosi reči Goranove majke portal Nova.rs.

Prema njenim rečima, on će najverovatnije, nakon zadržavanja koje mu je određeno, biti sproveden na lečenje u nadležnu ustanovu zatvorenog tipa.

- Nije se slagao sa suprugom, ali su nastavili da žive skupa jer imaju četvoro dece - kaže Stoja.

Ona kroz suze priča da je njen sin noćas krvnički tukao suprugu Nikoliju, a kada je htela da odbrani snahu počeo je da udara i nju.

- Nisam htela da se mešam u njihov brak, a i prilikom prethodnog incidenta od sina sam dobila dva šamara - rekla je ona novinarima pomenutog portala.

Kako kaže, nije bila sposobna da u svojoj kući i dvorištu gleda horore koje je Goran izazivao, uglavnom, u alkoholisanom stanju, a da ne reaguje.

- Sinoć su bili na veselju, kada su došli počela je svađa i tuča. Njegovo nasilje i postupke ne opravdavam i morala sam da zaštitim snahu. Sasvim je sigurno da je Goran psihički nestabilna ličnost bez obzira na alkohol - ispričala je Stoja.

Ona kaže da je trenutno veliki napor odgajati četvoro dece, jer ima i drugog bolesnog sina na svojim plećima.

- Oni imaju dve devojčice i dva dečaka. Verujte, nemam više snage da pričam, jer nisam spavala celu noć, a danas čuvam unuke, a ni sama ne znam koliko sam udaraca po nogama dobila od Gorana - zaključila je u ispovesti za naš portal Stoja Vučković, dodajući da su joj u Centru za socijalni rad obećali pomoć za desetak dana.

Komšije sa kojima smo razgovarali su skoro zanemeli.

Prema rečima sagovornika iz policije, njihova služba je nebrojeno puta intervenisala zbog nasilja u ovoj porodici.

- Njemu treba odrediti dugu zatvorsku kaznu, a potom lečenje. On je jedan psihopata i kriminalac - kaže izvor iz Policijske uprave Čačak.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR