Glas Javnosti

NASILJE NA ZVEZDARI: Saslušani razbojnici koji su brutalno mučili mladića

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sumnja se da su Z. J., M. D. i M. P., pošto su uzeli novac, dva sata brutalno mučili i zlostavljali dvadesetjednogodišnjaka, tako što su mu kablom vezali ruke i noge, polivali ga vrućom vodom po glavi i telu, isekli kosu i naneli mu više posekotina i ubodnih rana kuhinjskim nožem.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa MUP-om zadržalo je osum. Z. J. (31), M. D. (38) i M. P. (26), zbog sumnje da su izvršili krivično delo Razbojništvo iz čl. 206 st. 1 KZ u sticaju sa krivičnim delom Zlostavljanje i mučenje iz čl. 137. st. 1 sve u vezi čl. 33 Krivičnog zakonika.

Sumnja se da su 16. maja ušli u stan oštećenog D.Đ. (20) na Zvezdari i tom prilikom mu upotrebom fizičke sile i pretnjom oružjem oduzeli novac u iznosu od 40.000,00 dinara, nakon čega su zlostavljali oštećenog i prema njemu postupali na način kojim se vređa ljudsko dostojanstvo.


Osumnjičeni su saslušani danas u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, pri čemu su M.P. i Z.J. delimično priznali, dok je M.D. negirao izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret. Postupajući tužilac podneo sudu predlog za određivanje pritvora prema osum. Z.J. i MD. iz zakonskih razloga propisanim čl. 211 st. 1 tač. 2 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, a prema osum. M.P. na osnovu čl. 211 st. 1 tač. 2, 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku.

Podsetimo, sumnja se da su Z. J., M. D. i M. P., pošto su uzeli novac, dva sata brutalno mučili i zlostavljali dvadesetjednogodišnjaka tako što su mu kablom vezali ruke i noge, polivali ga vrućom vodom po glavi i telu, isekli kosu i naneli mu više posekotina i ubodnih rana kuhinjskim nožem.


Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR