Glas Javnosti

NAŠAO SAM OCA U LOKVI KRVI: Jezivi detalji nesreće u Ripnju, Momčila M. (48) proganjali zelenaši, uzeli mu SVE

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon pisanja da je u porodičnoj kući u Ripnju pronađeno beživotno telo Milana M. (95) i njegovog sina Momčila M. (48), na livadi iza kuće, poznati su i novi detalji ove stravične nesreće.

Momčilovo telo je pronašao sin Dejan koga je majka prethodno pozvala da dođe u Ripanj jer je njegovom dedi loše. 

- Majka me je pozvala i rekla mi da dođem brzo jer deda umire i da ona ne sme da uđe u sobu, a da tate nigde nema. Došao sam hitno iz Beograda i zatekao dedu koji je već preminuo. Tate nigde nije bilo. Izašao sam iz kuće i dozivao oca po dvorištu, ali se on nije odazivao. Primetio sam da psi laju u livadi, a kada sam došao do nje zatekao sam oca kako mrtav leži u lokvi krvi. Pored njega je bio pištolj i paklica cigareta - objašnjava Momčilov sin Dejan, a prenosi pink.rs.


On je takođe rekao da je Momčilo godinama unazad govorio da će sebi oduzeti život i da je bio jako depresivan.

- On je već dvadeset godina pretio da će se ubiti jer je imao težak život i ozbiljne probleme. Naime, on je pre 20 godina od zelenaša pozajmio 6.000 evra. Taj dug je rastao neverovatnom brzinom, pa je on tako ostao bez kuće u centru sela i doselio se sa majkom ovde kod svog oca.


Momčilov sin je objasnio da mu je otac ostao bez celokupne imovine i da su mu zelenaši uzimali i penziju. Takođe je dodao i da je njegov rođeni brat u zatvoru i da mu je vest o smrti oca teško pala.

Iako na telu Milana Markovića nije bilo tragova nasilja, naložena je obdukcija i oca i sina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR