Glas Javnosti

Naš pevač i njegova žena POMOGLI PRETUČENOJ BEBI SA ZVEZDARE

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je juče uhapsila nasilnika (25) iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu i njihovu šestomesečnu bebu.

Beba se juče nalazila u domu folk pevača Milana Dinčića Dinče, a sada je njegova supruga Jelena Dinčić otkrila da su beba i majka kod rođaka, gde im je pružena sva pomoć.

- Mama se vratila sinoć kada je završila sve preglede i kada su potvrdili pregledom da je silovana, pa je valjda u optužnici dodato i to, osim nasilja u porodici. Unajmili su advokata, pa ćemo dalje videti kako će teći slučaj - priča Jelena i dodaje:

- One su sada kod rođaka, pružena im je sva pomoć oko bebe u vidu hrane, stvari. Ispratićemo slučaj da li će ga pustiti da se brani sa slobode, koliki mu je pritvor određen... To je neki sledeći korak - dodaje Jelena.

Podsetimo, Jelena je juče otkrila sve detalje ovog slučaja.

- To je rođena sestra od moje vaspitačice, koja radi kod mene u vrtiću, pa sam prosto osetila i moralnu dužnost da moram da joj pomognem. Žena je trpela već duže vreme nasilje, ali je pretio da će svašta da uradi, što se i sada plašim da će da ga puste, njega su sad upravo priveli, imam tu informaciju. Ona, dok je tukao samo nju, nije reagovala, međutim, dete je imalo modrice. Ja sam to dete videla, kada je pitam šta je ovo, ona je lagala, te udarilo se ili nešto... - kazala je Jelena Dinčić.

Glas javnosti/K04S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR