Glas Javnosti

NARKO BOS UHAPŠEN SA LJUBAVNICOM U RESTORANU: Evo ko je NASER KELJMENDI i da li je povezan sa SRPSKIM PODZEMLJEM!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Naser Keljmendi (62), označen kao jedan od najvećih narko bosova na Balkanu, priveden je juče na informativni razgovor u Loznici.

Kako se već navodilo, Keljmendi je zatečen u jednom restoranu, a s obzirom na to da je označen kao bezbednosno interesantna osoba odveden je u policijsku stanicu na informativni razgovor. Bio je u društvu jedne žene, koja je prema nezvaničnim informacijama njegova partnerka, a ona je takođe u pratnji inspektora odvedena u policijsku stanicu.

Na informativnom razgovoru navodno je proveravana ispravnost njegovih dokumenata i ustanovljeno je da su u redu.

-Pretpostavljam da je bio najobičniji informativni razgovor na kojem su proveravana dokumenta i to je verovatno, kao procedura, oduzelo mnogo vremena- kaže novinar Darko Jevtić za TV Vesti.

Dodaje da je njegovo privođenje privuklo mnogo pažnje jer je javnost pomislila da možda ima veze sa grupom Veljka Belivuka, ali nema, prenosi Pink.

-Ne postoji poternica za njim i on je zvanično slobodan čovek jer nije bilo razloga da bude zadržan - kaže Jevtić.

Foto: Youtube/Printscreen

Keljmendi je 2018. godine u Prištini osuđen na šest godina zatvora zbog posedovanja droge. Do 1999. godine živeo je u Peći gde je i rođen. Posle rata preselio se u Sarajevo i dovođen je u vezu sa mnogim kriminalnim krugovima. Pobegao je iz Sarajeva 2012. godine neposredno pred policijsku akciju "Lutka" kad je uhapšeno 18 osoba osumnjičenih za teška krivična dela.

-Keljmendi je 1976. godine osuđen za pokušaj ubistva, a najjači je bio devedesetih godina kad su počeli ratovi. Počeo je sa švercom tekstila i obaveštajne službe o njemu imaju mnogo podataka. Važi za jednog od najvećeg švercera droge na ovim prostorima i to mu je omugućila pozicija na KiM, državljanstvo Srbije, državljanstvo BiH, a ima i mnogo nekretnina u Crnoj Gori i Bosni- kaže Jevtić.

Keljmendi je, kako kaže, odavno bezbednosno-interesantna osoba koja je dovođena u vezu sa svim i svačim, ali ništa nije dokazano.

-Dovođen je u vezu i sa ubistvom Ramiza Delalića i bačenom bombom na prostorije UNMIK-a, ali ništa dosad nije dokazano - kaže Jevtić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP