Glas Javnosti

NAPRAVIO PREKRŠAJ PA UDARIO MLADIĆA: Vozač pobegao sa lica mesta!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Kako se navodi, vozač automobila skrenuo je u ulicu u kojoj je zabranjeno skretanje i na crveno svetlo na semaforu udario mladića u prednji točak trotineta, oborio ga i pobegao. Mladić je zadobio povrede, sav je ugruvan i još uvek je pod stresom.

Kako je ispričao S.B., brat povređenog M.B., nesreća se dogodila u utorak oko 8.30 sati na uglu Ulica kneza Miloša i kralja Milana u centru Beograda. A iz MUP je rečeno da policija intezivno traga za nesavesnim vozačem.

-Moj brat se kretao od Terazija ka Slaviji levom stranom, po trotoaru. Kada je došao do prometne raskrsnice, upalilo se zeleno svetlo za pešake i on je počeo da prelazi ulicu i to na obeleženoj zenri. Tada je iz pravca Slavije naišao auto, skrenuo je i udario u prednji točak trotineta - kaže brat povređenog i dodaje: - Moj brat nije video vozača, a udarac je bio toliko jak da je trotinet pukao na dva dela. Inače, taj trotinet je napravljen od čvrtog materijala, od kog se prave i avioni, pa možete da zamislite kakav udarac je u pitanju. Brat je zadobio povrede kolena i nije mogao uopšte da ustane sam. Povredio je i ruke pokušavajući da ublaži pad.

Pored M. B. je u trenutku nesreće bilo nekoliko pešaka. - Priskočili su mu u pomoć. Jedan mladić mu je čak i dao vizit karticu ako mu zatreba svedok o tome šta se desilo. U neposrednoj bilizini nalazio se i saobraćajac, koji je pozvao Hitnu pomoć i uviđajce - kaže S. B. i dodaje da je nesavesni vozač mogao i da ubije njegovog brata.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR