Glas Javnosti

NAPIO SE PA PALIO AUTOMOBILE ISPRED POLICIJE: Uhapšen muškarac (31) iz Novog Pazara koji je divljao ispred stanice dok su policajci SPAVALI!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pijani muškarac iz Novog Pazara (31) uhapšen je juče ujutru, jer je demolirao parkirani automobil, a potom ga zapalio. Policajac koji je naišao ugasio je vatru, a potom uhapsio razuzdanog muškarca.

Sitcajem srećnih okolnosti na mestu gde je Novopazarac demolirao automobil, nije bilo povređenih. 

Dok je muškarac "divljao" policajci u policijskoj stanici su spavali. 

Iz PU Novi Pazar saopštili su juče da je E. B. uhapšen neposredno nakon što je, kako se sumnja, zapalio sedište u parkiranom automobilu muškarca (42), na kojem je prethodno izbušio gume, razbio stakla i farove.

Sve se događalo oko šest sati ujutru.  Mladić je prethodno divljao po gradu, a i ispred policijske stanice.

Pre nego što je zapalio automobil, koji priprada domaru iz osnovne škole, mladić je divljao za volanom.

 

Vozio se oko policijske stanice i uz glasnu muziku provocirao policiju i psovao. Posto apsolutno niko nije reagovao, jer su spavali, on se potom odvezao i zapalio taj automobil.

On je izlomio stakla od auta, a potom ga je i zapalio.

Onda je naišao policajac koji je krenuo da gasi požar, i koji je uhapsi huligana.

Iz PU Novi Pazar saopštili su juče i da je policijac koji se tu slučajno zatekao počeo da gasi požar i sprečio da se dalje proširi i dodali da su ubrzo stigli vatrogasci i lokalizovali požar.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu”, naveli su u saopštenju.

(Glas javnosti)


 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR