Glas Javnosti

NALOŽENO SASLUŠANJE MAJKE DEČAKA KOJI JE PUCAO U ŠKOLI "VLADISLAV RIBNIKAR" : Utvrđuje se da li je bilo zanemarivanja

Hronika
Autor: Glas javnosti

Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja porodice maloletnog Koste K.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu utvrđuje da li je M. K., majka dečaka koji je izvršio masovnu pucnjavu u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, piše Telegraf.

Tužilaštvo je Policijskoj upravi za grad Beograd uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja kojim je naloženo da se sasluša osumnjičena M. K., da se obavi razgovor sa pedagogom i psihologom zaposlenim u Osnovnoj školi “Vladimir Ribnikar”, kao i da se preduzmu sve druge mere i radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja.

Printscreeen
foto: Glas javnosti

Takođe, Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja porodice maloletnog K. K. i o tome dostavi izveštaj tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se navedena porodica odranije nalazila u evidenciji tog organa.

Glas javnosti /arhiva
foto: Glas javnosti



Nakon što tužilaštvu budu dostavljeni izveštaji Policijske uprave za Grad Beograd i Gradskog centra za socijalni rad, javnost će bez odlaganja biti obaveštena o daljem toku postupka i donetim odlukama.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR