Glas Javnosti

NAKON VEŠTAČENJA NA PANČEVCU NOVA MERA TUŽILAŠTVA: Vozač BMW-a smrti ipak ne ide iza rešetaka

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vozač BMW-a S.K., koji je učestvovao u stravičnoj saobraćajki na Pančevačkom mostu saslušan je juče u prostorijama tužilaštva.

Tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema S.K. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, budući da je osumnjičeni strani državljanin. Ipak, kako se saznaje, njemu je izrečena samo mera zabrane napuštanja boravišta, odnosno zemlje.

Podsetimo, vozač BMW-a je strani državljanin uhapšen zbog sumnje da je izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu, u kojoj su stradale dve osobe.


Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 18.20 sati na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu, a dve osobe su izgubile život kada su se sudarili vozilo BMW nemačkih registracija i kamion "Zastava" koji je od jačine udarca prepolovljen.

Vozač kamiona, kako se sumnja, zajedno sa putnikom ispao je iz vozila i pali su preko zaštitne ograde sa Pančevačkog mosta. U pitanju je bračni par koji je na mestu poginuo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR