Glas Javnosti

NAJSKUPLJI PREDMET U ISTORIJI CARINE: Zaplenjen sat vredan DEVET MILIONA DINARA, nosile ga holivudske zvezde!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Carinarnica Niš organizuje e-licitaciju trajno oduzetih predmeta pronađenih na graničnim prelazima a zvezda predstojeće aukcije koja će se održati u petak 3. novembra svakako je zlatni sat marke Patek Philippe - Nautilus Heren 5980, čija je početna cena vrtoglavih 9 miliona dinara.

I u Upravi carina Republike Srbije kažu da davno nisu imali ovako vredan predmet na aukciji za koji je, kako nezvanično saznajemo, zainteresovano nekoliko ljudi koji su već položili kauciju za nadmetanje na licitaciji u iznosu od 30 odsto početne vrednosti sata ili oko 3 miliona dinara.


- Zvezda predstojeće e-licitacije koju organizuje Carinarnica Niš je zlatni sat marke Patek Philippe - Nautilus Heren 5980 čija početna cena iznosi gotovo 9 miliona dinara, što ga čini najskupljim do sada izloženim satom na carinskim e-licitacijama! Da li će ovaj nesvakidašnji aukcijski primerak naći novog vlasnika, znaćemo već u petak 3. novembra, za kada je e-licitacija zakazana - poručuju nadležni iz Uprave carina Republike Srbije.

Glas javnosti/B02SPrava vrednost sata je velika zagonetka

Inače sat Patek Philippe serije 5980 u ovoj verziji koja će se naći na licitaciji u Nišu, kada je proizveden u prvoj seriji krajem osamdesetih godina, koštao je 76.880 dolara, a budući da se radi o raritetnom starijem modelu na sajtovima poznatih aukcijskih kuća može se naći podatak da su, u zavisnosti od očuvanosti, ovi satovi prodavani po ceni od 108.820 dolara, preko 163.000 dolara pa sve do vrtoglavih 393.000 dolara koji je takvu cenu postigao zato što je navodno bio u vlasništvu jedne holivudske zvezde čije ime je saznao samo anonimni kupac skupocenog sata.

Glas javnosti/B02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR