Glas Javnosti

NAJAVLJIVALA JE DA ĆE SKOČITI SA DETETOM: Prve fotografije sa mesta užasa u Mirijevu, vidljivi tragovi krvi (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

M. K. (40), koja je jutros sa petogodišnjim detetom skočila sa trećeg sprata zgrade u Ulici Grge Jankesa u Mirijevu, nalazi se u bolnici. Na mesto nesreće došao je muškarac koji je odmah počeo da plače i koji je rekao da je M. K. najavljivala da će ovo uraditi!

Komšije su se našle u čudu kada su zatekle jeziv prizor ispred zgrade. Kažu da njena ćerka ima 13 godina i sada je u školi. Jutros je, na poziv policije, došao i njen muž sa kojim se rastala pre nekoliko godina. Kada je došao, plakao je, pričaju komšije.

Foto: Glas javnosti

Jutros je, na poziv policije, došao i njen muž sa kojim se rastala pre nekoliko godina. Kada je došao, plakao je, pričaju komšije za "Glas".


Kako dalje dodaju, žena živi na drugom spratu zgrade, ali se popela i skočila da prozora trećeg sprata stambene zgrade. Dodaju da ima i stariju ćerku koja ide u osnovnu školu.

Na mestu gde su pali, pored tragova krvi, nalaze se i grane drveta polomljene prilikom pada. U blizini je betonska staza, a, što je sreća u nesreći, pali su na zemlju.


Foto: Glas javnosti

Njen stan zapečatila je policija.


Foto: Glas javnosti

Podsetimo, majka i dete skočili su sa trećeg sprata zgrade oko 8.30 jutros u Ulici Grke Jankesa u Mirijevu.


Foto: Glas javnosti

Dete ima oko 5 godina i u svesnom stanju su i ono i majka prevezeni u Urgentni centar. Kako se navodi dečak je primljen na reanimaciju, dok je za majku dijagnostika još u toku.

Očevici navode da su majci bile vidljive povrede na jednoj nozi.


Na licu mesta su Hitna pomoć i policija, a okupili su se i zabrinuti građani.


Foto: Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR