Glas Javnosti

NADRILEKARKA POKUŠALA DA ZASTRAŠI UNAKAŽENE ŽENE: Slala im preteće poruke! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Olgica Markanović, vlasnica "medicinsko-estetskog centra Tayas” u Beogradu, uhapšena je danas nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge, čime je izazvala telesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata. Na Instagram profilu "oziljci_od_brazilska_official1" objavljene su slike ranijih konverzacija između oštećenih i vlasnice tog salona.

Kako se navodi u objavama, ona je pretnjama pokušala da prisili oštećene žene da uklone slike koje su objavile nakon intervencija u tom salonu.

"Objavila je lažno ženu koja je prezadovoljna njenim radom što naravno nije tačno, ovo su prepiske pre mesec i po dana, žena je sad uništena i blokirana i protiv njene volje je objavila slike kako je zadovoljna..... Ovo je iživljavanje", navodi se u u jednoj od objava na Instagramu.

Pogledajte pretnje koje je osumnjičena nadrilekarka slala žrtvama.Inače, O.M. se tereti za teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i u roku od 48 časova će biti saslušana u tužilaštvu, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo je nakon prijava i provera u Ministarstvu zdravlja, izvršilo dodatne provere, nakon čega je utvrđeno da se, za sada, 11 oštećenih javilo policiji, kojima je osumnjičena neovlašćeno pružajući medicinske usluge iz oblasti estetike izazvala zdravstvene probleme i usled čega postoje indicije da je kod određenih osoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

Utvrđeno je i da je ona u dužem vremenskom periodu u "medicinsko-estetskom centru Tayas" u Beogradu u Drinićkoj ulici, pružala navedene usluge bez odobrenja, odnosno licence Ministarstva zdravlja Srbije, suprotno zakonu o zdravstvenoj zaštiti i pravilnicima koji ureduju obavljanje te vrste usluga.

O ovoj temi se mesecima unazad govori, a prvi put su u martu obelodanjena iskustva žena iz salona lepote, a kojima je samoproklamovana doktorka  "sumnjivim" tretmanima unakazila lice.

(Glas javnosti/Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR