Glas Javnosti

NADRILEKARKA OLGICA LONČAR IDE U ZATVOR: Da li je ovo MALA kazna za njeno krivično DELO?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Olgica Lončar osuđena je na zatvorsku kaznu u procesu koji se protiv nje vodio zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršila krivično delo nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo i krivično delo neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u krivičnom postupku koji se vodi protiv okrivljene Olgice Lončar zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršila krivično delo nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo i krivično delo neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, podnelo je optužni predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu, u okviru kog je predloženo izricanje kazne zatvora u trajanju od 8 meseci, kao i izricanje kazne zatvora u trajanju od 1 godine, odnosno izricanje jedinstvene kazne zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci.Takođe, u optuženju je stavljen predlog tužilaštva da se okrivljenoj produži pritvor, što je rešenjem suda i određeno.

Podsetimo, u pitanju je Olgica Lončar, protiv koje je krivičnu prijavu podnelo Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije „SESIAM“.

Lončar je bila u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj, nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde o radu za strance.

Nakon saslušanja u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu ona je puštena iz pritvora, ali je po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, privedena.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR