Glas Javnosti

'NAĐI SVOJ MIR I UTEHU': Oprostaj sina jedinca od doktorke koja se ubila na Vračaru

Hronika
Autor: Glas javnosti

"Draga majko, zauvek ćeš biti u mom srcu, jer smo nas dvoje jedno. Voleću te zauvek."

Ovim rečima se od doktorke koja je bila čuveni plastični hirurg, a koja je u nedelju izvršila samoubistvo u stanu na Vračaru, oprostio njen sin jedinac.

Ugledna doktorka, vlasnica klinike za estetsku hirurggiju i jedna od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, pre pet dana pronađena je mrtva u kupatilu luksuznog stana na Vračaru. Prema prvim informacijama, ona je sebi presudila tako što se zatvorila u kupatilo, a onda sebi dva puta zarila nož u srce. Prvi rezultati iz istrage pokazali su da je doktorka bila u teškoj depresiji, jer je imala problema na poslu.

Doktorkini sin i suprug nisu imali snage da pričaju za medije, a svih ovih dana primali su izraze saučešća od rodbine i prijatelja koji su i dalje u šoku i neverici zbog njene tragične smrti. Međutim, obojica su se juče potresnim i emotivnim rečima oprostili od svoje majke i supruge.

- Sva tvoja snaga i dobrota će živeti kroz mene. Nađi svoj mir i utehu, jer ću težiti da ti dolikujem najviše što mogu. Ti si moja inspiracija, majka koja me je rodila i uvek ćeš biti moj neraskidivi deo. Moja vodiljo, moje sunce, moja krvi, moja majko, voleću te zauvek - napisao je doktorkin sin u čitulji koja je juče objavljena u dnevnim novinama.

 Dragan A, suprug ugledne doktorke koja je za života bila cenjena i nagrađivana, u čitulji je postavio pitanje: "Zašto?"

"Maco moja, živote moj, oči moje drage, lepoto moja, anđele moj! Zašto? Odgovora nema gde god da ga tražim utehu da mi pruži. Kako dalje bez tebe da živim? Imali smo svu sreću ovog sveta, toliko najlepših uspomena, nezaboravnih trenutaka i ljubavi koja je večna. Za svu dobrotu, humanost, veru i ljubav koju si svima kroz čitav svoj život nesebično davala, molim se da tvoja čista duša dobije večni mir i oprost i da te dragi Bog primi u naručje svoje, jer si ti to zaslužila", napisao je doktorkin suprug u čitulji koju je potpisao sa "ljubav tvog života Dragan".

Sahrana ugledne beogradske doktorke biće obavljena danas na groblju Lešće u Beogradu. Porodica će na Lešću primati saučešća od 11 sati, dok je ispraćaj u 13 časova.

(Izvor:Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR