Glas Javnosti

NADALI SMO SE DA JE GREŠKA, BILA JE TOLIKO DIVNA! Stravična cena u Loznici: Devojka ostavila oproštajno pismo, pa se bacila sa ŠESTOG SPRATA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon što je izvršila samoubistvo skokom sa šestog sprata pre dve večeri, u stanu Lozničanke D.P. (30) pronađeno je oproštajno pismo.

Iako je ekipa Hitne brzo stigla na mesto nesreće, devojci nije bilo spasa.

- Negde oko 22 sata prijavljeno je da je ženska osoba skočila iz stana u kom je živela. Po dolasku Hitne pomoći davala je slabe znake života, ali je, uprkos naporima lekara, ubrzo preminula . Uviđaj je odmah obavljen, a pregledom tela utvrđeno je da nema prethodno zadobijenih povreda i da je u pitanju samoubistvo. Nesrećna devojka je sa teritorije opštine Mali Zvornik, ali je živela u Loznici kao podstanarm, ispričao je izvor, a preneo kurir.rs.

Prijatelji D. P. kažu da su šokirani i da ne mogu da poveruju da se ovako strašna stvar zaista dogodila.

- Zaista nisam u stanju da pričam mnogo o ovome. Kada su mu javili da se to dogodilo, bila sam šokirana. Nisam mogla da poverujem, gajila sam nadu da to nije ona, ali, nažalost, kasnije je potvrđeno da jeste. Mnogo sam se potresla jer smo nas dve bile baš bliske. Ništa nije negoveštavalo tragediju. Nedavno joj je bio i rođendan. Bila je jako raspoložena i vesela. U stanu je ostavila svoj telefon i oproštajno pismo, tako da su svi dokazi tamo, jer zasad ne znamo šta je moglo dovesti do ove tragedije - rekla je prijateljica nastradale devojke.

Komšije iz zgrade napominju da je D.P. bila izuzetno vredna i dobra devojka, kao i da je nedavno pokrenula sopstveni biznis.


- Stanovala je u našoj zgradi, živela je sama. Mnogo je radila, a skoro je otpočela i biznis u Loznici. Retko dobra osoba, nije bilo nikakvih problema u zgradi sa njom.

Komšije su saznale da je na dan samoubistva pokušala da kupi veću količinu esencije iz obližnje prodavnice, pa se pretpostavlja da je najpre htela da se otruje.

- Očigledno je odustala od toga, pa je skočila. Svakako užasno - kaže izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR