Glas Javnosti

NAČELNIK KOMUNALNE MILICIJE ŠOKIRAN PRIZOROM NA TAŠMAJDANU: 'Bila je scena kao na filmu, nisam mogao da shvatim da se to dešava!'

Hronika
Autor: Glas javnosti

Komunalna milicija sinoć je upala u jedan beogradski klub u Aberdarevoj ulici i zatekla više od 700 gostiju. Načelnik komunalne milicije Ivan Divac izjavio je da je bio u "potpunom šoku" kada je ušao u klub i da je, kako kaže, zatečena "filmska scena".

Ivan Divac je rekao gostujući u Dnevniku RTS-a da su sinoć u redovnom obilasku grada i prolazili pored Aberdareve ulice i primetili da se nešto dešava.

-Pozvali smo Interventnu jedinicu 92 i policijsku stanicu Palilula koji su nam pružili asistenciju- kazao je Divac.

Navodi da je na prvoj kapiji kluba bilo 30 ljudi, a još oko 40 osoba je čekalo da uđe unutra.

-Kada smo ušli unutra to je nerealna scena bila. Ja se ne sećam da sam i kad nije bila korona bio u punijem klubu- kaže Divac.

Odmah je, kaže, naređeno od strane Interventne jedinice i Komunalne milicije i Policijske stanice Palilula naređeno da se muzika ugasi i da se klub isprazni.

-Dežurni tužilac je zbog specifičnosti situacije potpuno opravdano odlučio da se radi o krivičnom delu, a ne o prekršaju. Od strane Komunlane policije klub je odmah sankcionisan po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, a od strane tužioca biće sankcionisan po Krivičnom zakonu član 248. nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije- kazao je Divac.

"Tri do četiri minuta samo da se dođe do šanka"

Ističe da je bio "potpuno šokiran" kada je ušao u klub.

-Ja prvih pet sekundi nisam mogao da shvatim da se to dešava u Beogradu, kao na filmu je bila scena- kazao je Divac.

O broju ljudi svedoči, kaže, da je Komunalnoj miliciji trebalo tri do četiri minuta da pronađu.

-Pražnjenje lokala je trajalo preko sat vremena- napominje Divac.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR