Glas Javnosti

NA VEZI SA VELJOM NEVOLJOM: Belivukovi 'drugari' su naši sportisti, glumci i pevači?!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Poznata je činjenica da je sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, usko sarađivalo, ali i družilo se, više ljudi iz vlasti i opozicije. Međutim, oni nisu jedine javne ličnosti koje su bile na vezi sa Veljom.

Naime, Svetozar Sveta Vujačić, savetnik ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina kaže da su s nalogodavcem svirepih ubistava kontaktirali i neki glumci, sportisti i pevači i da će javnost, bukvalno, biti zapanjena kada otkriju njihova imena.

-Belivukova kriminalna grupa imala je svoje ljude u tužilaštvu, sudu i u državnim organima i među političarima, od kojih su neki bili na visokim položajima u državi. On bez te podrške ne bi mogao da radi to što je radio- rekao je Vujačić, piše Srpski telegraf.

On za sada, ipak, nije mogao da otkrije identitet nikoga sa liste poznatih jer se, kako kaže, vodi istraga o njihovim kontaktima i prikupljaju podaci kako bi se krivci pozvali na odgovornost.

Vujačić se osvrnuo i na carinsku mafiju. On kaže da je spisak mnogo veći nego što se misli, a da su i ovi kriminalci svakako uživali poverenje moćnika iz svih sfera javnog života.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR