Glas Javnosti

Na VEČNI POČINAK danas biće ispraćeni policajac, njegova sestra i drug koji su ubijeni kod Mladenovca

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policajac Milan Panić, njegova sestra Kristina i drug Dalibor T., žrtve bezumnog napada Uroša Blažića kod Mladenovca, biće sahranjeni danas

Juče je sahranjeno 10 žrtava iz dva masakra koja su potresla Srbiju. U Beogradu je na večni počinak ispraćeno četvoro đaka i čuvar škole koje je u krvavom pohodu u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio dečak Kosta Kecmanović (13), dok su u Malom Orašju sahranjena petorica drugova koje je masakru kod Mladenovca ubio Uroš Blažić (21).

Za dva dana u Srbiji ubijeno je 17 ljudi. Njih devetoro stradalo je u pohodu dečaka ubice u školi u Beogradu, dok je Uroš Blažić usmrtio osmoro ljudi kod Mladenovca.

Dan žalosti u Crnoj Gori

U Crnoj Gori je danas dan žalosti zbog tragedije u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu i masovnog ubistva u selima u okolini Smedereva i Mladenovca.

“Na dan žalosti, u skladu sa Zakonom o državnim simbolima i Danu državnosti, zastave će biti spuštene na pola koplja na svim zgradama državnih organa i zgradama organa lokalne samouprave i javnih ustanova”, saopšteno je iz crnogorske Vlade, prenosi portal CdM.

“Zašto bi odlikaši zadirkivali odlikaša?”

Doktor Zoran Dimitrijević, nuropsihijatar i dečiji psijijatar ukazuje na detalje koji bi mogli da odgovore na pitanje u kakvom je zaista odnosu Kosta Kecmanović bio sa ostalom decu. Tri detalja dosta govore: Činjenice da nije prihvaćen ni u novom odeljenju, što implicira da je problem ipak bio u njemu, zatim da je u novom odeljenju bio u razredu sa odlikašima, decom sličnom sebi, koja nisu imala razloga da ga zadirkuju zbog toga i konačno, podatak da je vrlo brzo po premeštaju, umesto da da šansu novoj sredini, on počeo da pravi spisak za ubistvo.

Ubica iz Mladenovca priznao zločin

Uroš Blažić (21) saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu gde je priznao zločin koji mu se stavlja na teret Šta je rekao o motivu masakra, pročitajte u odvojenoj vesti.

Privedena devojčica koja je ismevala masakr

Devojka koja je na TikToku snimala sebe, ismevala masakr koji se dogodio u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru privedena je na informativni razgovor. Budući da je reč o maloletnom licu, protiv roditelja će biti podnesene odgovarajuće prijave, rečeno je u MUP-u Srbije.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR